Dark Days – Luisterspecial vanaf 18 jaar

Luisterspecial

Wat klinkt er tijdens de donkere dagen van november en december? Er moet en zal van alles gevierd worden tenslotte. Wereldwijd. Dark Days is voor een klein clubje nieuwsgierige muziekliefhebbers die verder luisteren dan hun neus lang is. Diversiteit en inclusiviteit zijn de labels die bij deze luisterspecial passen. En prikkelende muziek natuurlijk!

De bekende donkere-dagen-hits laat de muziekverteller links liggen, geen Bing Crosby dus. Tenzij een luisteraar dat meebrengt als donkere dagen muziekmijmering. Enne… welke muziek zou men dan tijdens de langste nacht kunnen opzetten? Hoor het allemaal tijdens luisterspecial Dark Days en ga naar huis met een muzieklijst die past bij de donkere dagen anno 2021.

Er is géén voorkennis van muziek nodig. Neem wel open en nieuwsgierige oren mee!

Docenten

Wat

De oren van luisteraars worden zachtjes gekieteld. Er klinkt muziek uit de iPod van Brechtje van over de wereld met daarbij de verrassend originele context van haar. Vanuit allerlei invalshoeken laat de Muziekverteller de gelaagdheid van muziek doorvoelen en herkennen. Originele muziekeducatie om nog meer tussen de noten door te horen.

‘Brechtje Roos richt zich op de artistieke inhoud van muziek en stelt vragen (…). Zij associeert met geluidsfragmenten en opent op die manier oren van luisteraars. Misschien wel de ziel. Een presentatie van Brechtje is eerder uitdagend dan beschrijvend en stemt tot nadenken.’ Gert Gering, programmeur Theaters Tilburg.

Wat moet ik meenemen?

Open en nieuwsgierige oren.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Zondag

Start

Zondag 12 december 2021

Aantal lessen

1

Locaties

Westvest

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Dark Days - Luisterspecial € 15,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Saturdance

Saturdance: Tap Dance vanaf 18 jaar

Kunst in de Zeventiende Eeuw vanaf 18 jaar

Binnenkort nieuwe startdatum

Zingend herstellen van Covid vanaf 18 jaar

Free Acadamy Big Band vanaf 16 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info