Zingend herstellen van Covid vanaf 18 jaar

Voor mensen die kampen met restverschijnselen na long-Coviden

Na 8 weken ben je in staat om weer je gezonde ademhaling aan te spreken.

In de cursus leer je door middel van gerichte aandacht- en ontspanningsoefeningen hoe je weer contact maakt met jouw lichaam. Je leert jouw lichaam ontspannen en maakt het krachtiger. Met ademhalingsoefeningen krijg je controle over jouw adem, waardoor deze laag en ontspannen is. Zingen is een groot onderdeel van de lessen. Wanner je zingt train je de spieren in je romp en gebruik je gericht je adem. Bovendien is zingen een fijne manier om contact met elkaar te maken en met je innerlijke zelf.

In een groep van maximaal 10 personen geeft zangdocente Iris van der Made de cursus Zingend herstellen van Covid. Naast haar ervaring op het vakgebied van de zang is Iris zelf door astma en sarcoidose ervaringsdeskundige op het gebied van ademhalingsproblemen. Een fijne sfeer en duidelijke aanwijzingen zijn voor haar dan ook van essentieel belang in haar werk als docent.

Kijk hier het filmpje waarin Iris vertelt over de cursus.

Binnenkort nieuwe startdatum

In november start er een nieuwe cursus. Binnenkort staat de startdatum op deze pagina. Wil je geïnformeerd worden? Stuur dan een e-mail naar info@vak-delft.nl.

Handig om te weten

Het lesmateriaal wordt gedeeld via Dropbox. Ben je er nog niet mee bekend? Het is niet erg ingewikkeld, we leggen je het graag uit. Je moet wel toegang hebben tot internet.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Woensdag

Start

Aantal lessen

8

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

COPD-Long Covid ademhalings- en zangcursus € 75,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Korte cursus

Cursus stemvorming vanaf 21 jaar

Cursus Stemvorming beginners en gevorderden vanaf 21 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info