Break Teens All Levels vanaf 13 jaar

De cursus voor het hoogste niveau en leeftijd 13 +

Voor dansers 13 jaar en ouder en dansers van House of Styles van het hoogste niveau. De cursus Break Gevorderden van House of Styles is waar de oudste leerlingen samen trainen onder begeleiding van hun docent. Dit is tevens de instroom cursus voor iedereen met of zonder ervaring vanaf 13 jaar en ouder.

Je bent een uur lang bezig om het beste uit jezelf te halen, je gaat dieper in de bewegingen en komt jezelf meerdere keren tegen in de les. Je danst en traint met de frontsoldaten van House of Styles. Persoonlijke groei en ontwikkeling staat centraal in deze cursus. Iedereen in de cursus Break Gevorderden weet waar voor hij of zij komt, it’s all about the Break!

Break Niveau Gevorderden is een breakdance cursus die tevens geschikt is voor jongeren met een lichte fysieke of mentale beperking, mits zij eerdere cursussen hebben gevolgd bij House of Styles.

De cursus is onder begeleiding van Terence van Hutten van House of Styles.

Breakdance cursus Break Teens 13+ All Levels

Je bent nu gevorderd maar zeker niet klaar en uitgeleerd.
De nationale competities wachten op je en ook die van de buurlanden. Je tegenstanders worden van een steeds hoger niveau en je zal met je crew en coach samen reizen naar de evenementen zowel in het binnen als in het buitenland.

Naast je lesstof krijg ook meer verantwoordelijkheid binnen de organisatie als je dat wilt. Zo ga je vrijtrainingen organiseren, workshops draaien. Voor sommige opdrachten ontvang je zelfs een financiële vergoeding van House of Styles.
Lijkt het je wat, meedraaien tijdens House of Styles evenementen bij de registratiebalie, als cameraman of zelfs als jurylid. Het zijn een paar voorbeelden van nieuwe skills die leert bij House of Styles.

 

Peer to Peer educatie

Je staat zo nu en dan voor de groep en zal delen van de les verzorgen. Denk aan de warming up, een korte groep choreografie aan leren aan je mede dansers. Maar ook samen een officiële House of Styles les verzorgen.

 

Showcase

Samen met je groep een show in elkaar zetten.
Waar moet je opletten, wat werkt wel en wat niet.
Welke muziek gebruik je, hoe moet je dit editen tot een mix.

 

Battle voorbereidingen en uitvoering

Hoe bereid ik mij zo goed mogelijk voor op een battle?
Welke weg kan ik heb beste afleggen als danser met de doelen die ik wil behalen?
Hoe stel ik het juiste training schema op?
Voeding, waar moet ik op letten?
Allemaal zaken waar House of Styles je begeleidt.

 

Over de lessen

Bij de Breakdance cursus Break Teens 13+ All Levels gaat het vooral om de individuele groei maar wel binnen een klassikale setting. De lesstof is toepasbaar en uitvoerbaar voor elke cursist om het op zijn of haar niveau verder te ontwikkelen. In deze cursus weet je waar je aan toe bent en weet je wat je wil bereiken met je dans. Je zult naar nationale als internationale Battles en Shows gaan om zelf mee te doen of van te leren.

Wat moet ik aanschaffen of meebrengen?

Je hebt nodig:

  • Basic zwarte trainings/joggingsbroek.
  • Binnen schoenen zoals het type Nike Cortez, Adidas Gazelle of Puma Suede.
  • Je favoriete T-shirt.
  • Een muts en/of petje.

 

Geef je T-shirt maat op bij de docent en koop een origineel House of Styles T-Shirt voor wanneer je de battle vloer op stapt.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 13 jaar

Lesdagen

Donderdag

Start

Donderdag 01 september 2022

Aantal lessen

36

Locaties

Westvest

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Break Teens All Levels € 375,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Urban 8 t/m 12 jaar

Break Intermediate & Advanced vanaf 13 jaar

Battle Tactic Training 5 t/m 20 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info