Crackling Leaves wint finale

Op zaterdag 15 juni is Crackling Leaves uitgeroepen tot de winnaar van De VAK Muziekprijs 2024! De band van Alejandro, Summerjay, Merijn, Lune en Jasmijn heeft volgens de jury een heerlijke eigen sound en ze zetten een spetterende performance neer. De tweede prijs ging naar saxofonist Joshua en pianist Tim pakte de derde prijs. Gefeliciteerd winnaars!

In Hal015 speelden maar liefst 11 finalisten in de finale: Twins, Anna-Fleur, Anne, Crackling Leaves, Elise, Fee Maria, Joshua, Lucienne, Rest in Jazz, Timo en Viren.

De jury bestond uit producer en multi-instrumentalist Juliano Vendemiatti, hiphop artiest, songwriter en producer Edinho Dicey en pianist Marc Wielart. Zij hebben gelet of de muziek uit het hart komt, het technische niveau, de interpretatie en de performance. De presentatie van de middag werd verzorgd Iris van der Made, bekend van de Pop Delft Award 2023.

Alle finalisten dank jullie wel voor deze geweldige middag. Het was fijne mix van muziekstijlen en wat een talent! We hebben genoten van jullie.

En bedankt alle muzikanten die het hebben gedurfd een filmpje in te zenden. Wat zijn we trots op jullie en op het talent dat Delft en omstreken heeft.

En dank aan: Genevieve van Dijk, Donnie Duvall, Iris van der Made, de jury, alle muziekdocenten, de vrijwilligers, Podium Hal015, Doris van Iperen, de staf van De VAK en alle anderen die hebben meegewerkt aan De VAK Muziekprijs 2024. Het was geweldig, volgend jaar weer!

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info