Het Vermeer van Delft vanaf 18 jaar

Alexandra Oostdijk, directeur van Museum Paul Tetar van Elven en rondleider in het Rijksmuseum, vertelt je tijdens haar lezing de ins en outs van het werk en leven van deze beroemde Delftse schilder.

Musical 15 t/m 18 jaar

Dance with you - Musical - De VAK

Stap het podium op!

Wil jij leren zingen, toneelspelen en dansen tegelijkertijd en lijkt het je tof om op het podium te staan? Zie je een scène voor je bij het luisteren van je ‘favoriete track’? En zie je jezelf daarin als  diva, onhandige nerd, bad boy of beauty queen schitteren? Dan is deze cursus voor jou.

Kamermuziek 12 t/m 20 jaar

Samen muziek spelen, super! In deze cursus leer je luisteren naar elkaar en plezier beleven aan een muziekstuk gezamenlijk tot uitdrukking te brengen.     Voor alle kinderen die houden van in groep muziek maken Deze cursus is bedoeld voor kinderen die minimaal 3 jaar een muziek instrument spelen , en is bedoeld voor alle […]

De kunst van het eten vanaf 18 jaar

Heerlijke kunst van Romeinen tot hedendaags Zolang de mens bestaat is hij bezig met eten en drinken. En met het afbeelden daarvan. Denk maar aan de allereerste rotsschilderingen in Lascaux waarin de jacht werd afgebeeld.

Zingend herstellen van Covid en burn-out vanaf 18 jaar

Voor mensen die kampen met klachten veroorzaakt door long-covid en burn-out Hoewel de oorzaken van long-covid en burn-out weliswaar verschillend zijn, zijn er veel overeenkomsten in klachten en hoe hiermee om te gaan. In de cursus leer je door middel van gerichte aandacht- en ontspanningsoefeningen hoe je weer contact maakt met je lichaam. Je leert […]

Toneel 7 t/m 9 jaar

Speel de sterren van de hemel! Hou je van toneelspelen en kun je er geen genoeg van krijgen? Of wil je beginnen met toneelspelen? Met spannende verhalen, leuke spelopdrachten en fantasierijke spelletjes leer je steeds meer van toneel! Deze cursus is voor iedereen van 7 tot en met 9 jaar die enthousiast wordt van toneel.

Toneel – theatermaken 13 t/m 18 jaar

Ontdek de wereld achter het acteren! Wat voor acteur ben jij? Deze lessen zijn er voor jongeren die al enige toneelervaring hebben. Die graag hun eigen makerschap willen ontwikkelen en naar een grote voorstelling toewerken in het cursusjaar. Voor iedereen vanaf 13 jaar tot 18 jaar oud, die toneel wil spelen en maken.

Toneel – basis 10 t/m 12 jaar

Speel de sterren van de hemel! Met veel plezier leren acteren, daar gaat het om in deze lessen bij De VAK in Delft. Iedere les leer je weer iets nieuws over toneelspelen en theater. Deze toneelcursus is voor kinderen van 10-12 jaar die geen of weinig spelervaring hebben.

Musical 7 t/m 9 jaar

Bij musical leer je het allemaal! Breng je rol tot leven en ontwikkel je musicalskills Hou je ervan om in de rol te kruipen van een fantastische filmster, een geheimzinnige spion, of een strenge juf, dan is musical echt iets voor jou. Je volgt afwisselend les in de disciplines toneel, zang en dans en werkt […]

Musical 13 t/m 15 jaar

Stap het podium op! Wil jij leren zingen, toneelspelen en dansen tegelijkertijd en lijkt het je tof om op het podium te staan? Zie je een scène voor je bij het luisteren van je ‘favoriete track’? En zie je jezelf daarin als  diva, onhandige nerd, bad boy of beauty queen schitteren? Dan is deze cursus […]