Corona update

Corona update

Via onderstaande brief zijn cursisten en leerlingen op de hoogte gesteld.

Delft, 3 maart 2021

Beste cursist, ouder, verzorger,

Vandaag gaat Nederland een klein beetje open, maar voor De VAK blijft de deur nog gesloten. We blijven waar mogelijk online en buiten lessen geven. Op maandag 8 maart is er een nieuwe persconferentie over de maatregelen na 15 maart. We hopen natuurlijk dat wij dan de deuren weer op een kier mogen zetten en cursussen kunnen hervatten.

Na maandag bekijken we wat de maatregelen voor jouw cursus betekenen. Samen met de docenten bekijken wij de situatie voor de komende periode. Dat zal voor iedere cursus weer anders zijn. Wij en jouw docent houden je op de hoogte.

We beseffen dat jouw cursus dit jaar anders verloopt dan verwacht, je hebt misschien lessen moeten missen of de cursus is zelfs afgebroken. Daarom gaan wij in de zomer extra programmeren tijdens de VAKademie met leuke workshops, lezingen, bijzondere ontmoetingen en meerdaagse clinics. Natuurlijk ben jij de eerste die wij op de hoogte brengen van het programma.

Zodra het kan, zetten wij de deur wagenwijd open. Want iedereen bij De VAK staat te popelen om jou weer te ontmoeten in OPEN. Houd nog even vol.

Warme groeten,

Het team van De VAK

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info