De VAK is stageplek voor Codarts studenten

Vanaf november gaat De VAK een bijzondere samenwerking aan met Codarts, hogeschool voor de kunsten. Vijf studenten van de Bachelor Docent Dans verzorgen samen een danscursus bij De VAK: Codarts stageschool modern. Voor de Codarts studenten is het een mooie mogelijkheid om in het werkveld de theorie met de praktijk te verbinden en op deze manier zeer waardevolle ervaring op te doen. 

De dansafdeling van De VAK speelt graag een rol in deze talentontwikkeling. Ook hopen we met dit initiatief een langere samenwerking met Codarts aan te gaan om zo samen te bouwen aan een nieuwe generatie inspirerende en vakkundige dansdocenten. 

Tijdens Codarts stageschool modern geeft elke student achtereenvolgens vier lessen moderne dans voor beginners. Samen vormen zij zo een cursus van 20 weken. Deze cursus wordt voor een relatief lage prijs aangeboden, ook om een potentiële cursist te verleiden om zich in te schrijven voor dit dansante avontuur. De cursus start op maandag 6 november en inschrijven kan hier .

Op de foto: Codarts studenten Lente, Freddie, Danja, Yenthe en Phaedra

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info