Workshop zang voor senioren

Datum: 15-2-2022
Tijdstip: 13.30 uur
Kosten: € 5,00

Zangdocent Iris van der Made leert je ontspannen door zang- en ademhalingsoefeningen, maar vooral ga je met veel plezier samen chansons van eigen bodem zingen. 

Deze workshop is een van een reeks workshops en lezingen speciaal voor senioren georganiseerd door Odensehuis de Linde Delft en De VAK. Vier VAKdocenten verzorgen elk twee middagen op het gebied van zang, dans, Qi gong en kunstgeschiedenis.

Elke middag heeft een eigen thema. Je kunt deelnemen aan een of meerdere workshops. De kosten zijn € 5,00 per persoon per middag. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar anita@odensehuisdelindedelft.nl of via het telefoonnummer 06-29333221.  Meer informatie vind je op de website odensehuisdelindedelft.nl.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info