Workshop Umbra ensemble i.s.m. Vox interna

Datum: 10-3-2023
Tijdstip: 13.00 - 17.00 uur
Kosten: € 60, voor De VAK cursisten € 30,-

Het IJslandse Umbra ensemble komt naar Delft voor een workshop en concert met middeleeuwse liederen uit IJsland en andere Scandinavische landen. En jij kan deze liederen uit de oudste IJslandse manuscripten (Hymnodia en Melodia) leren zingen tijdens een exclusieve workshop op 10 maart bij De VAK. Van 13.00 tot 17.00 uur studeer je een aantal liederen in. Een van deze liederen wordt aan het van het concert samen met het Umbra ensemble uitgevoerd in de Schuilkerk Begijnhof in Delft.

Dompel je een hele middag en avond onder met liederen die het harde leven op IJsland vertellen en van generatie op generatie zijn doorgegeven. Het Umbra ensemble heeft ze nieuw leven ingeblazen door ze te ontsluiten en door prachtige composities en arrangementen met viool, contrabas, celtic harp en percussie.

Handige informatie workshop

Prijs: Workshop en bijwonen concert € 60,- Cursisten van De VAK krijgen 50% korting en betalen € 30,-

Aanmelden via: workshop@voxinterna.org

De workshop is van 13.00 tot 17.00 uur in OPEN. De prijs is inclusief een kaartje voor het concert in de Schuilkerk Begijnhof.

Het concert

Het concert start om 20.15 uur en duurt 75 minuten.

Locatie: Schuilkerk Begijnhof Bagijnhof 2, 2611 AN Delft

Prijs: € 16,00 (€ 11,- t/m 26 jaar of student)

Kaarten bestellen via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/runes-of-resilience-umbra-ensemble

Samenwerking tussen:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info