Theatervoorstelling – Blood on the beach

Datum: 7-6-2024
Tijdstip: 19.00 uur
Kosten: € 11,00 uur

Het is het jaar 1930 en een groep rijke wereldreizigers reist af naar een eiland resort op een verder onbewoond eiland. Ze worden verwelkomd met champagne en een gezellige avond opent het vakantieseizoen van het hotel. Al gauw blijken er spanningen tussen de ogenschijnlijke vreemdelingen. Kennen ze elkaar? Een iemand lijkt duidelijk niet op zijn/haar gemak te zijn. Er ontstaan ruzies, klinken niet te plaatsen geluiden en bloeien nieuwe vriendschappen op. 

De volgende ochtend worden de gasten gewekt door een ijzingwekkende gil. Een moord is gepleegd en de moordenaar moet iemand in deze ruimte zijn, want op dit eiland, zonder vuurtoren, is in de nacht niet aan te leggen. Wie heeft dit gedaan en waarom?

Spelers van de spelklas toneel 13 t/m 18 jaar

Annelies Alberto

Nadia Bas

Anais Dennison

Simon Kadijk

Aron Loenhout

Elise Verwaijen

Docenten en regie

Kai Slaghek

Goed om te weten

De voorstelling Blood on the beach en de camping spelen samen en start om 19.00 uur

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info