Scratch – VAK Orchestra workshop

Datum: 15-6-2023
Tijdstip: 17.00 uur
Kosten: Gratis

Hoe vaak krijg je de kans om in een orkest te spelen? Nu is je kans! Samen muziek maken is zoveel leuker.

In twee uur repeteer je samen met het VAK Orchestra stukken van Händel, Coldplay, The Beatles, Lord of the Rings en De Efteling. Daarna treed je op in OPEN op het grote podium voor een volle zaal publiek.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen vanaf 13 jaar die dwarsfluit, hobo, klarinet, fagot, viool, altviool, cello, contrabas, akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar speelt. Je hoeft geen muziekles te volgen bij De VAK.

Goed om te weten

Dirigent Marnix Steffen begeleidt de workshop. Van 17.00 tot 19.00 uur repeteren we en het optreden is van 19.30 tot 20.30 uur. Zowel de repetitie als het optreden is op het podium van OPEN.

Meedoen is gratis, maar vooraf aanmelden is wel verplicht. Zo kunnen we je vooraf al de partijen toesturen. Dan kan je alvast een beetje oefenen. Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Na aanmelden krijg je een e-mail van Marnix met alle informatie.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info