Schurk zonder held en Dance with you

Datum: 18-6-2022
Tijdstip: 19.00 uur
Kosten: € 8,50

Schurk zonder held

Alle theaterstukken hebben een Held. Tenminste, dat is de bedoeling. Maar wat gebeurt er als de Schurk in de eerste scene de held vermoordt? 
Een hysterische krimi-voorstelling over een Schurk die in een identiteitscrisis belandt en niet meer weet wat hij betekent zonder een Held. Wat volgt is een zoektocht naar zichzelf en een nieuwe tegenstander: telefoongesprekken met zijn bezorgde moeder, een Helden-auditie en diepgravende gesprekken met de psychiater. De oplossing ligt dichter bij huis dan je zou denken.  

 Spel: Toneel Productie 13-18 jaar 

Aniek, Annelin, Caroline, Duco, Karlijn en Samantha

Regie: Remko Weijer

Dance with you

In het conservatieve stadje Indiana blaast de ouderraad het hele eindfeest af omdat Emma met haar vriendin naar het feest wil komen. Dit krijgen vier afgedankte Broadway acteurs onder ogen en zien dit als de kans om hun imago op te poetsen. Al snel raken zij oprecht betrokken bij de hele situatie in Indiana, waardoor zij alles op alles zetten om te zorgen dat iedereen zichzelf mag en kan zijn. Geïnspireerd op The Prom.

Spel: Musical vrijdag 13-18 jaar

Toneel: Remko Weijer

Zang: Jitske Bras

Dans: Katelijn Lindeijer

Script: Ellemijke Brouwer

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info