Saturdance – WArd/waRD

Datum: 21-10-2023
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 17,00

De workshop van dansgezelschap WArd/waRD richt zich op het werk en de bewegingstaal van de Vlaamse choreograaf Ann Van den Broek. Een taal die te omschrijven is als rauw, dynamisch, radicaal en compromisloos. Een hedendaagse dansvorm die voornamelijk emoties en intenties vertaalt naar beweging en die de grens tussen performance en dans sterk overschrijdt. Tijdens de workshop wordt gewerkt vanuit een bestaande choreografie met bijbehorende muziek. Je leert de specifieke dansstijl, methodiek en alle andere facetten van Ann haar werk kennen. De workshop wordt gegeven door WArd/waRD danser Nik Rajšek.

WArd/waRD | Ann Van den Broek

Na een actieve en succesvolle carrière als danser richt Ann Van den Broek in het jaar 2000 het Vlaams-Nederlandse gezelschap WArd/waRD op. Als choreograaf ontwikkelt ze een zeer eigen stijl. Ze drukt hiermee haar stempel op de Nederlands-Belgische dans en ze wordt ook internationaal gewaardeerd. Ze ontvangt meerdere awards voor tal van producties.

Docent: Carla Guerra

Niveau: intermediate/advanced

Leeftijd: 16+ 

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info