Saturdance – Sleeping Beauty variation

Datum: 10-12-2022
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 16,00

docent Sophatai Kanthatam

Zin om je klassieke ballettechniek aan te scherpen? Altijd al een klassieke variatie willen leren? Nieuwsgierig naar de dansante uitdagingen die in de Sleeping Beauty zitten? 

Kom dan naar deze inspirerende workshop, waarin je je olv van Sophatai Kanthatam stort op de mooie variatie van prinses Aurora uit het huwelijksfeest uit de derde acte van de Sleeping Beauty. 

Dit is een wereldberoemd ballet uit 1890 van Marius Petipa op muziek van Pjotr Iljitsj Tjaikovsky. Het wordt nog jaarlijks uitgevoerd.

Tip:

Sleeping Beauty is een absolute klassieker. Het Nationale Ballet danst deze klassieker dit seizoen op verschillende data in het Nationale Opera & Ballet. Kijk voor meer info.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info