Saturdance – Swan Lake variation

Datum: 18-3-2023
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 16,00

intermediate/advanced, docent Sophatai Kanthatham

Zin om je klassieke ballettechniek aan te scherpen? Altijd al een klassieke variatie willen leren? Nieuwsgierig naar de dansante uitdagingen die in het ballet der balletten, het Zwanenmeer, zitten? 

Kom dan naar deze inspirerende workshop, waarin je je o.l.v. van Sophatai Kanthatham stort op de mooie variaties uit het Zwanenmeer. 

Dit is een wereldberoemd ballet uit 1895 Marius Petipa en Lev Ivanov op muziek van Pjotr Iljitsj Tjaikovsky. Het wordt nog jaarlijks uitgevoerd.

Tip:

Het Zwanenmeer is een ultieme klassieker. Het Nationale Ballet danst vanaf 22 maart het Zwanenmeer van Rudi van Dantzigs uit 1988, dat ook internationaal nog steeds als een van de mooiste versies wordt beschouwd. Kijk voor meer info.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info