Saturdance – Klassiek ballet Valentijnsles

Datum: 10-2-2024
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 17,00

level: advanced

docent: Rinus Sprong

Een bijzondere klassiek ballet-workshop van een zeer bekende docent en dansmaker uit Den Haag: Rinus Sprong! 

14 februari, de meest liefdevolle dag van het jaar. Vier de liefde en de liefde voor dans in deze workshop van Rinus Sprong. De liefde is nog altijd een grote inspiratiebron in de kunst en zeker voor balletchoreografen. Hoe mooi kan liefde zijn? Of dat nu een man-vrouw, man-man of vrouw-vrouw relatie is. Liefde voor iemand kan zo mooi zijn, de passie, het zwijmelen, maar ook het soms niet te vermijden liefdesverdriet. En met dans uitgedrukt wordt het een geweldige beleving!

Over Rinus Sprong

Rinus heeft een zeer indrukwekkende en veelzijdige dans- en theatercarrière. Hij danste o.a. bij gerenommeerde gezelschappen als de junioren van het Nederlands Danstheater, Introdans, Scapino en Bat Dor Dance Co. Als maker bij o.a. De Dutch Don’t Dance Division, de TV programma’s ‘So you think you can Dance’ en ‘The ultimate Dance Battle’ ontdeed hij het klassiek ballet groots van zijn stoffige imago. Naast dans zijn ook theater en zang grote passies van Rinus. 

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info