Saturdance – High heels commercial – geannuleerd

Datum: 9-12-2023
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 17,00

beginners/intermediate – docent Nora Palossy

“Confidence on heels to me is simplicity, strong technical foundation and embracing your imperfections”.

Deze uitdagende workshop begint met een uptempo mini workout op feel good muziek van R&B, hiphop en housemix. Ook doen we krachtoefeningen gefocust op buik, been en rugspieren. Daarna ga je aan slag met foundation van heels techniek en uiteindelijk dansen we een choreografie. De nadruk ligt op correcte balans op je heels, het vinden van je sensuele kant en vertrouwen in jezelf.

Over Nora

Nora is sinds 2004 actief in de danswereld. Sinds 2015 geeft ze ook high heels lessen, zowel workshops als lange cursussen. Ze heeft haar training voornamelijk in Los Angeles gehad, bij Aisha Francis -choreograaf, danseres Beyonce. Nora wil graag dat iedereen zich in haar les op z’n gemak voelt en zichzelf kan verliezen in dans. 

Benodigdheden: Neem je eigen hakken mee naar deze workshop. Bepaal zelf de hoogte, je danst er bijna anderhalf uur op. Om de vloer niet te beschadigen, kies je voor een dikkere hak en geen naaldhak. Om je knieën te beschermen tijdens moves op de vloer kun je eventueel kniebeschermers meenemen.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info