Saturdance – Elegant flooracrobatics – geannuleerd

Datum: 16-12-2023
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 17,00

intermediate/advanced – docent Julia Groels

Tijdens de workshop ligt de focus op het samen brengen van acrobatie en hedendaagse dans. Een concept dat op dit moment een heel populaire beweging is in de danswereld. In deze workshop ligt de focus op hoe deze twee stijlen elkaar kunnen versterken en ondersteunen.

Ik benader acrobatie als een verlengde van dans, een manier hoe het lichaam zichzelf kan blijven verder zetten en uitdagen. Binnen deze stijl is het esthetische dat dans met zich meedraagt even belangrijk als de adrenaline dat acrobatie kan laten ontstaan.

Deze workshop is voor dansers en acrobaten die zichzelf willen uitdagen en blijven vernieuwen binnen de mogelijkheden van het lichaam “elegant flooracrobatics” is uitdaging, vernieuwing, energie, esthetisch en gaan.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info