Saturdance – Burlesque

Datum: 4-11-2023
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 17,00

open level, docent Lisa van der Hoeven

Een verleidelijke showdans met een knipoog. Denk aan glitter en glamour van de jaren 20 tot en met jaren ’50. Danseressen met prachtige kostuums die het publiek verleiden. Voel je sensueel en mooi, maar neem het ook niet te serieus. Het woord Burlesque komt van het Italiaanse woord burla dat grap betekent. Lisa helpt je je innerlijke showgirl naar boven brengen met een heerlijke burlesque dans.

Lisa heeft voor deze Saturdance weer een compleet nieuwe choreo gemaakt. Dit keer op de klassieker “You can leave your hat on”. Dus trek de netpanty’s en hakken uit de kast en meld je aan voor deze workshop.

Goed om te weten:

Als je op hakken wilt dansen kies dan voor een stevige (blok) hak. Draag geen schoenen met dunne hakken, deze kunnen de dansvloer beschadigen. Zorg dat de hakken en zolen schoon zijn.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info