Proeflessen kinderyoga en dans impro

Datum: 13-2-2023
Tijdstip: 16.00 en 20.00 uur
Kosten: gratis
Locatie: OPEN

Op 6 februari starten we met nieuwe cursussen kinderyoga met Justyna van Rijt en dans impro voor volwassenen door Pnina Schupper. Interesse? Kom naar De VAK en doe mee met een vrijblijvende proefles op 13 of 20 februari. 

Kinderyoga 

Heb je ooit gevoeld hoe een kat zijn rug uitrekt? Of hoe je door wind kan worden meegenomen? Ontdek het tijdens kinderyoga. Tijdens de yogalessen nemen we houdingen aan van dieren, maar ook van bomen en zelfs van bergen! 

Dans impro 

Houd je van dansen, maar niet van opgelegde danspassen? Bij dans impro leer je vertrouwen op je bewegingskeuze, zodat je kunt dansen in vrijheid en zonder oordeel. 

Volgens Justyna en Pnina ontstaat kracht, energie en plezier vanuit rust en ademhaling. Dat geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen. Iedere les heeft een ander thema, waarbij ontspanning, uitdaging en plezier een grote rol spelen. Niets moet en alles mag, met respect naar jezelf en elkaar. 

Proeflessen

Maandag 13 of 20 februari bij De VAK in OPEN. 

Kinderyoga van 16.00 tot 17.00 uur

Dans Impro van 20.00 tot 21.15 uur 

Aanmelden info@vak-delft.nl

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info