Middagconcert – World Jazz met Michael Samson en Randy Winterdal

Datum: 26-4-2023
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 5,00

Middagconcert van De VAK voor iedereen die zin heeft in muziek, maar speciaal voor senioren in de wijk De Tanthof!

World Jazz is de noemer waaronder de muziek van Michael Samson (gitaar) en Randy Winterdal (bas) kan worden geplaatst. Zij spelen grotendeels eigen materiaal, aangevuld met een aantal stukken uit het WorldJazz repertoire.

Randy en Michael delen een brede opvatting over de term World Jazz, over wat er daarin allemaal mogelijk is, of zou moeten zijn. Hun muzikale taal is sterk gekleurd door muziekstijlen uit de Cariben, Brazilië en Afrika en in die taal is het ritme de rode draad die alles met elkaar verbindt. Het is muziek voor hoofd en hart!

Goed om te weten

Het concert begint om 14.00 uur

Kosten: 5,00 euro

Betaling met pinpas aan de deur van De Hofstee. Wil je zeker zijn van een plaats? Reserveer dan door een mail te sturen naar info@vak-delft.nl. Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en dat het gaat om het concert 26 april a.s. Bellen met De VAK kan ook: 015-8904901.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info