Middagconcert – Thomas Reyna en Alon Portal

Datum: 22-2-2023
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 5,00

Les Musiciens Derrière les Dunes

Middagconcert van De VAK voor iedereen die zin heeft in muziek, maar speciaal voor senioren in de wijk De Tanthof!

Thomas Reyna ,Traverso en Alon Portal, Viola da gamba presenteren een programma met unieke Franse kamermuziek op historische instrumenten. Met composities door Hotteterre, Ballard en Marais. 

Thomas Reyna heeft van kinds af aan een grote passie voor muziek. Hij behaalde zijn bachelordiploma bij Cornish College of the Arts in Seattle, Washington. Waarna vele studies volgden. In 2018 behaalde hij zijn masterdiploma in oude muziek bij het Koninklijk Conservatorium.

Thomas speelde o.a. bij het de Bach Orchestra of the Netherlands, Apollo Ensemble, Musica Aeterna, Das Neue Mannheimer Orchester, Northern Consort, Queen City Musicians en Ensemble Audax. Daarnaast is hij de oprichter van twee oude muziek ensembles, Les Musiciens Derrière les Dunes; een ensemble dat gespecialiseerd in Franse muziek uit de 17 e en 18 e eeuwen, en Het Stedelijk Ensemble; een groep dat is gefocust aan 19 e -eeuwse muziek. En Thomas is docent bij De VAK.

Laat je verrassen door deze prachtige muziek. Het concert begint om 14.00 uur.

Kosten: 5,00 euro

Betaling met pinpas aan de deur van De Hofstee. Wil je zeker zijn van een plaats? Reserveer dan door een mail te sturen naar info@vak-delft.nl. Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en dat het gaat om het concert van Thomas Reyna op 22 februari a.s. Bellen met De VAK kan ook: 015-8904901.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info