Lunchpauzeconcert – Tango

Datum: 1-3-2022
Tijdstip: 12.00 uur
Kosten: € 5,00

Laatste tickets

Laat je meevoeren naar Argentinië met de Tangomuziek van VAKdocent Nea Maria Korpalainen en gastmusicus Alexander Vocking. Allebei verknocht aan tangomuziek startte dit duo in 2018 met een experiment. Hoe zouden een viool en een contrabas klinken, alleen zonder andere instrumenten. De contrabas als basis en de viool die de toon zet. Het experiment groeide uit tot een mooie samenwerking waarin tango de boventoon voert.

Nea Korpalainen startte op haar vijfde met viool spelen in Finland. Al meer dan 10 jaar studeert ze wereldmuziek. Ze studeerde af in volksmuziek en behaalde haar master in Argentijnse tango. Alexander Vocking is een contrabassist gespecialiseerd in klassieke- en wereldmuziek en specifiek in Argentijnse tango.

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert. Theater de Veste en De VAK zijn een samenwerking gestart en vanaf maart 2021 vinden de concerten plaats in het Theatercafé van Theater de Veste.

De live concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en/of minder mobiele Delftenaren. De afgelopen lockdown zijn zij, misschien nog wel meer dan alle andere inwoners van Delft, erg geïsoleerd geweest. Zij verdienen het om eventjes in het zonnetje te worden gezet. Al ons andere trouwe publiek zal kan live online kijken en luisteren naar de concerten via YouTube. Kaarten voor het concert zijn te koop via Theater de Veste voor € 5,00. Bij het concert zit een lunch inbegrepen die na afloop van het concert plaatsvindt, in aanwezigheid van de muzikanten.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info