Lunchpauzeconcert – Tamara Obreskova met het Conforto ensemble

Datum: 21-11-2023
Tijdstip: 12.00 uur
Kosten: Gratis

Tijdens het Lunchpauzeconcert brengt VAK-docent Tamara Obreskova met het Conforto ensemble, werken van Alberic Magnard, Gabriel Fauré , Pyotr Ilych Tchaikovsky en Dmitry Shostakovich. Gerthart Drijvers, oprichter en hoornist van Conforto heeft deze werken, die geschreven zijn voor een grote bezetting, gearrangeerd zodat ze kunnen worden uitgevoerd door onze kleine bezetting.

Het idee voor Conforto is ontstaan in de zomer van 2020 vanuit de gedachte dat muziek een verbindende rol kan spelen in moeilijke tijden. Het Conforto ensemble biedt concerten aan met een breed palet aan troostrijke, bemoedigende en hoopgevende muziek. Het Conforto is een professioneel 7-koppig ensemble (strijkkwartet, fagot, hobo en hoorn) en een sopraan.

De programma’s zijn zeer toegankelijk, je hoeft niet per se een liefhebber van klassieke muziek te zijn.

Het Lunchpauzeconcert van De VAK start om 12.15 uur op het podium in OPEN. Luisteren naar het concert is gratis. 

Lunch = volgeboekt

Na afloop van het concert is een lunch in het Proeflokaal. Voor de lunch moet je vooraf reserveren en de betaal je € 6,50 aan de kassa van het Proeflokaal. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar voor de lunch. .

Conforto bestaat uit:

Strijkers: Barbara Kurmann – 1ste viool, Wilma Thalen – 2de viool, Quirine Kingma – alt viool, Roosmarij Cooiman – cello

Blazers: Gerhart Drijvers – arrangeur / hoorn, Leendert Booyens – fagot, Leon Westerweel – hobo

Zang: Tamara Obreskova 

Presentatie: Mr. Dr. Emese Boné

Meer info over Het Conforto:

https://www.conforto-ensemble.nl/index.htm

https://www.facebook.com/ConfortoEnsemble

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info