Lunchpauzeconcert – Arkadi Gankin en Nico Prins

Datum: 28-9-2022
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 5,00

Traditiegetrouw geeft De VAK elke maand een lunchpauzeconcert met VAKdocenten en collegemusici in OPEN en De Hofstee. 

In de Hofstee gaat Arkadi Gankin (bajang / accordeon) prachtige muziek uit Italië, Argentinië, Rusland en Nederland spelen. Toegankelijke melodieën die iedereen lekker kan mee neuriën of zelfs vol uit het borst meezingen. Arkadi Gankin is een topmuzikant die oorspronkelijk uit Wit-Rusland komt, daar heeft hij zijn opleiding gedaan, carrière gemaakt en successen behaald. Ondertussen woont hij alweer zo’n 30 jaar in Nederland en heeft zich hier gesetteld. 

Tijdens dit lunchpauzeconcert wordt je ook meegenomen op verre reizen door de verhalen van Nico Prins. Zoals een goede muzikant het publiek meeneemt op pakkende melodieën en mooie klanken, is een goede verteller in staat om zijn publiek vanuit hun stoel mee te nemen op ongekende avonturen. Nico Prins is zo’n verteller. Hij vertelt al meer dan 25 jaar verhalen voor jong en oud, werkte samen met de cast van Sesam Straat en reisde met zijn vertelvoorstellingen door Europa en de Verenigde Staten. Tegenwoordig is hij elke zaterdag te vinden in Hotel New York in Rotterdam, waar hij de bezoekers vergast op verhalen uit de glorietijd van de Holland Amerika Lijn. Samen met Arkadi Gankin verzorgt hij al heel lang regelmatig onvergetelijke voorstellingen waarin het publiek getrakteerd wordt op een meeslepend spel tussen muzikant en verteller.

Wees welkom ! 

Meer informatie – Site Arta-Muze: https://www.artamuze.nl/index.htm

Korte impressie op YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=0f7DzeTghjs

Handig om te weten

Lunch: 12.30 – 13.30 uur
Kosten: 3,50 euro, verplicht van tevoren aanmelden

Concert en voorstelling: 14.00 – 15.00 uur
Kosten: 5,00 euro, graag van tevoren aanmelden

Aanmelden:

anita@odensehuisdelindedelft.nl of via 06-29333221

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info