Lunchpauzeconcert – World Jazz

Datum: 21-6-2022
Tijdstip: 12.00 uur

met Michael Samson en Randy Winterdal & friendss

World Jazz is de noemer waaronder de muziek van Michael Samson (gitaar) en Randy Winterdal (bas) kan worden geplaatst. Zij spelen grotendeels eigen materiaal, aangevuld met een aantal stukken uit het WorldJazz repertoire samen meet Alba Mariela (altviool) en Urvin Doornkamp (slagwerk).

Randy en Michael delen een brede opvatting over de term World Jazz, over wat er daarin allemaal mogelijk is, of zou moeten zijn. Hun muzikale taal is sterk gekleurd door muziekstijlen uit de Cariben, Brazilië en Afrika en in die taal is het ritme de rode draad die alles met elkaar verbindt. Het is muziek voor hoofd en hart!

Lunch

Na afloop van het concert is een lunch in het Proeflokaal. Voor de lunch moet je vooraf reserveren en de betaal je € 6,00 aan de kassa van het Proeflokaal. Er is een beperkt aan plaatsen beschikbaar. Je kunt niet meer reserveren.

Het Lunchpauzeconcert

Elke maand is er traditiegetrouw een lunchpauzeconcert van De VAK. VAKdocenten en collegemusici brengen een breed scala aan muziek ten gehoor. Elke concert is anders en heeft zijn eigen sfeer.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info