Lunchpauzeconcert – Jota Papadopoulou

Datum: 25-5-2022
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 5,00 exclusief lunch

Jota en Patricia luiden de zomer in met hun favorieten in nieuwe arrangementen. Van latin, jazz en mediterraanse muziek tot aan de Sound of Music.

Traditiegetrouw geeft De VAK elke maand een lunchpauzeconcert met VAKdocenten en collegemusici. Daar komen nu een aantal extra concerten bij in De Hofstee. 

25 mei en 29 juni
De VAK, het Odensehuis de Linde en Residentie Contact hebben de handen ineengeslagen en verzorgen op woensdag 25 mei en 29 juni twee concerten speciaal voor senioren. Voorafgaand aan het concert is er voor wie wil een lunch.

Lunch: 12.30 – 13.30 uur
Kosten: 3,50 euro, verplicht van tevoren aanmelden

Concert: 14.00 – 15.00 uur
Kosten: 5,00 euro, graag van tevoren aanmelden

Aanmelden:

anita@odensehuisdelindedelft.nl of via 06-29333221

Jota Papadopoulou

Jota speelt vanaf haar achtste jaar piano in Thessaloniki, Griekenland. Na het afronden van klassieke studies (A) bij Inessa Symonidou vervolgt ze haar muzikale pad in Codarts, Rotterdam, Afdeling Wereldmuziek. De bachelor is in 2016 afgerond met een beurs voor het laatste jaar. Door de jaren heeft ze in verschillende settings gewerkt, duo met zangers of blaasinstrumenten, salsaband en latin-jazzkwartetten.

Patricia Mancheño

Patricia Mancheño is geboren in Valencia en begon op 15-jarige leeftijd elektrische bas te spelen. Ter voorbereiding voor haar specialisatie Jazz aan het hoger conservatorium in Valencia studeert ze twee jaar bij Laula de Jazz in Boston. Haar toelatingsexamen voor Valencia doet ze met contrabas. In haar tweede studiejaar in Valencia verhuist ze naar Rotterdam om haar muzikale carrière bij Codarts af te ronden. Patricia speelt professioneel in meerdere bands in de Nederlandse scene en ook in de Spaanse, met contrabas, elektrische bas en babybas.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info