Lunchpauzeconcert – Iris van der Made zingt Joni Mitchell

Datum: 19-9-2023
Tijdstip: 12.15 uur
Kosten: gratis

Een ode aan Joni Mitchell

VAK-docent Iris van der Made zingt de liedjes van Joni Mitchell en vertelt de verhalen achter de bekende klassiekers zoals Joni ze oorspronkelijk componeerde. Iris won in juni 2023 de POP Delft Award voor beste cover artiest.

Joni Mitchell wordt gezien als een van de meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van de 20e eeuw. Een duik in haar veelzijdige werk, carrière en leven brengt een golf aan talenten en successen met zich mee. Zangeres Iris van der Made gaat op zoek naar de vrouw en kunstenares Joni Mitchell, naar bijzondere verhalen achter de muziek en naar zichzelf in haar muziek. Samen met pianist Bas Boon, bassist Stefan Flik en drummer René Winter passeren hoogtepunten als Woodstock, Both Sides Now, Coyote en Big Yellow Taxi de revue maar ook minder bekend werk. Alle stukken zijn bovendien gegoten in eigen jazzy arrangementen. 

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert op het podium in OPEN. Het concert bezoeken is gratis.

Lunch (volgeboekt)

Na afloop van het concert is een lunch in het Proeflokaal. Voor de lunch moet je vooraf reserveren en de betaal je € 6,50 aan de kassa van het Proeflokaal. Er is een beperkt aan plaatsen beschikbaar.

ER KAN NIET MEER GERESERVEERD WORDEN VOOR DE LUNCH

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info