Lunchpauzeconcert Iris van der Made, Paul Pleijsier en Ed Baatsen

Datum: 13-6-2021
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 5,00

Elke derde dinsdag van de maand geeft De VAK in OPEN een lunchpauzeconcert. Dit jaar doen we dat vanuit de foyer van onze buren Theater de Veste. Op 13 juni wordt het concert gegeven door VAKdocenten Iris van der Made (zangeres) en Paul Pleijsier (gitarist). Zij spelen dan muziek van Joni Mitchell en vertellen de verhalen achter de bekende klassiekers zoals Joni ze oorspronkelijk componeerde. Ook zal er een bijzonder gastoptreden zijn van pianist en VAKdocent Ed Baatsen. Dit concert zal op 15 juni om 12.45 uur uitgezonden worden op YouTube.

Concert bijwonen?

De live concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en minder mobiele Delftenaren. De afgelopen maanden zijn zij, misschien nog wel meer dan alle andere inwoners van Delft, erg geïsoleerd geweest. Zij verdienen het om eventjes in het zonnetje te worden gezet. Al ons andere trouwe publiek zal kan online kijken en luisteren naar de concerten. Kaarten voor het concert zijn te koop via Theater de Veste voor € 5,00, inclusief koffie en gebak na afloop.

Let op: De opnames van het concert zijn op zondag 13 juni. Vanaf 14.00 uur is de zaal open. Het concert begint om 14.30 uur. De uitzending van het concert is op dinsdag 15 juni om 12.45 uur via YouTube.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info