Lunchpauzeconcert – Hilde de Wolf

Datum: 20-12-2022
Tijdstip: 12.15 uur
Kosten: gratis

Een blokfluitconcert ‘On the Cold Ground’ van VAKdocent Hilde de Wolf. Hilde neemt je mee op de vleugels van de Renaissance-, Barok- en Rococo-periode. Gebruik makend van veel verschillende fluiten. Kenmerkend  van deze muziek is de eenvoud, gevoeligheid, frivoliteit en sierlijkheid.

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert op het podium in OPEN. Het concert bezoeken is gratis.

Lunch

Na afloop van het concert is een lunch in het Proeflokaal. Voor de lunch moet je vooraf reserveren en de betaal je € 6,50 aan de kassa van het Proeflokaal. Er is een beperkt aan plaatsen beschikbaar. Let op! Het is niet meer mogelijk om te reserveren voor de speciale lunch. Je kunt zelf in het proeflokaal wat lekkers uitkiezen en een tafeltje uitkiezen.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info