Lunchpauzeconcert – Emmie van Stijn – Afgelast

Datum: 20-6-2023
Tijdstip: 12.15 uur
Kosten: gratis

Helaas is Emmie haar stem kwijt en kan het concert niet doorgaan.

Emmie van Stijn en pianist spelen bewerkingen van haar eigen composities. De liedjes nemen je mee naar een muzikale plek tussen jazz en pop. 

Songfestival

Emmie is docent zang bij De VAK en begeleidt het popkoor New Tops. Maar je kent haar misschien ook van haar fantastisch invalbeurt tijdens het Songfestival in 2021 in Rotterdam. Waar zij tijdens de repetitie de zangeres van Oekraïne verving. Haar optreden ging de hele wereld over.

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert op het podium in OPEN. Het concert bezoeken is gratis.

Lunch

Na afloop van het concert is een lunch in het Proeflokaal. Voor de lunch moet je vooraf reserveren en de betaal je € 6,50 aan de kassa van het Proeflokaal. Er is een beperkt aan plaatsen beschikbaar. Reserveren via info@vak-delft.nl o.v.v. Lunchpauzeconcert juni.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info