Lunchpauzeconcert – Emilio Tritto & Friends

Tijdstip: 12.00 uur
Kosten: € 5,00

De Italiaanse saxofonist en VAKdocent Emilio Tritto neemt twee van zijn bandleden mee voor dit Lunchpauzeconcert. Pianist Jelle Willems, en saxofonist Nikola Spasojevic. Dit bijzondere trio vertelt jou hun muzikale verhaal met eigen gecomponeerde swingende jazzy nummers.

Emilio speelt al sinds hij 9 jaar is saxofoon. Hij startte in Matera in Italië. Aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag heeft hij zijn bachelor en master Saxofoon behaald. Het was voor hem altijd een geweldig spel. “Ik denk dat muziek spelen een belangrijke activiteit is voor alle leeftijden. En het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten en met ze te spelen.”

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert. Theater de Veste en De VAK zijn een samenwerking gestart en vanaf maart 2021 vinden de concerten plaats in het Theatercafé van Theater de Veste.

De live concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en/of minder mobiele Delftenaren. De afgelopen lockdown zijn zij, misschien nog wel meer dan alle andere inwoners van Delft, erg geïsoleerd geweest. Zij verdienen het om eventjes in het zonnetje te worden gezet. Al ons andere trouwe publiek zal kan live online kijken en luisteren naar de concerten via YouTube. Kaarten voor het concert zijn te koop via Theater de Veste voor € 5,00. Bij het concert zit een lunch inbegrepen die na afloop van het concert plaatsvindt, in aanwezigheid van de muzikanten.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info