Lunchpauzeconcert – Daniel van der Hoeven (piano)

Tijdstip: 12.00 uur
Kosten: € 5,00

Tijdens dit lunchpauzeconcert speelt Daniel van der Hoeven klassieke pianostukken van o.a. Bach en Ravel. In de pers zeggen zij over zijn spel: “Het geheel is voor hem belangrijker dan het gemakkelijk scoren met louter effecten. Sprankelende klanken van een vakman”. Daniel studeerde als aan het Koninklijk Conservatorium en studeerde aan het Conservatoire Supérieure van Parijs. Hij won diverse nationale en internationale prijzen en speelt als solist de hele wereld over.

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert. Theater de Veste en De VAK zijn een samenwerking gestart en vanaf maart 2021 vinden de concerten plaats in het Theatercafé van Theater de Veste.

De live concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en/of minder mobiele Delftenaren. De afgelopen lockdown zijn zij, misschien nog wel meer dan alle andere inwoners van Delft, erg geïsoleerd geweest. Zij verdienen het om eventjes in het zonnetje te worden gezet. Al ons andere trouwe publiek kan live online kijken en luisteren naar de concerten via YouTube.

Kaarten voor het concert zijn te koop via Theater de Veste voor € 5,00. Bij het concert zit een lunch inbegrepen die na afloop van het concert plaatsvindt, in aanwezigheid van de muzikanten.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info