Lunchpauzeconcert – Arkadi Gankin & friends

Datum: 27-2-2024
Tijdstip: 12.15 uur
Kosten: gratis

VAKdocent Arkadi Gankin treedt op met Natalia Shevchenko,  Konstatin Sysoev en Irina Pozdniakova. Samen brengen zij met muziek van Astor Piazzolla “La Spagnola”, filmmuziek uit Doctor Zhivago en traditionele Russische muziek.

Arkadi Gankin volgde zijn accordeon- en kooropleiding aan het conservatorium in Minsk. Hij is nu uitvoerend accordeonist in binnen- en buitenland, koordirigent en docent. Als dirigent dirigeert hij koren in o.a. Hazerswoude, Alphen a/d Rijn en Capelle a/d IJssel en het Alphens Kozakkenkoor.

Op de balalaika Natalia Shevchenko afgestudeerd aan het conservatorium in St. Petersburg en winnaar van verschillende internationale en Europese muziekwedstrijden. Ze woont sinds 6 jaar in Nederland en geeft muziekles en ondersteunt verschillende professionele en amateurbands.

 Konstatin Sysoev speelt gepassioneerd de balalaika-contrabas en heeft tot het jaar 2000 in verschillende bands gespeeld.

Irina Pozdniakova werd in Moskou geboren. Zij studeerde zang en piano aan de Muziekakademie in haar geboorteplaats. Na voltooiing van haar studie studeerde zij verder in Zwitserland bij Ernst Haefliger. Irina vervulde grote rolen in verschillende operaproducties, Bach Cantates en talloze liederen recitals. Zij treedt regelmatig op als alt/mezzo soliste ,dirigeert verschillende koren en geeft muziekles .

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert op het podium in OPEN, mits het vakantie is dan schuift het concert op. Het concert bezoeken is gratis.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info