Lichtjesavond

Datum: 12-12-2023
Tijdstip: 19.00 uur
Kosten: gratis

Vanaf 19.00 start een muzikale avond in OPEN. We starten met een korte musical voor en door kinderen “Het meisje met de zwavelstokjes, is dat niet te zielig?”. En aansluitend een balletoptreden. Vanaf 19.25 tot 20.50 uur zingen diverse koren van De VAK kerstliedjes en bekende popsongs. Voor wie even tot rust wil komen kan vanaf 20.45 uur terecht voor een mindfull music experience. Om daarna te genieten van de Free Academy Big Band. Vanaf ca. 21.10 uur spelen zij bekende swingende nummers.

Vrije inloop en deelnemen aan de activiteiten is gratis. Voor de mindfull music experience geldt vol is vol.

Hapje en een drankje
Serviceclub Innerwheel Delft verkoopt op de kerstkraan Gluhwein voor het goede doel. Dit keer de Delftse speelgoedbank. En natuurlijk is het proeflokaal tot 23.00 uur open voor een drankje en wat lekkers.

Aan Lichtjesavond doen mee:

Musicalgroepen 7-12 jaar

Selectiegroep Dans 12-18 jaar

VAK Vocaal Ensemble

Delfts Blond

From the Top

All that Jazz

Cheryll de la Croix

Free Academy Big Band

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info