Lezing voor senioren – De Nachtwacht

Datum: 9-5-2022
Tijdstip: 13.30 uur
Kosten: € 5,00

Laat je meevoeren in de geschiedenis van de kunst. Met mooie verhalen en afbeeldingen. Na deze middag kijk je nooit meer hetzelfde naar kunst. De lezing De Nachtwacht – Rembrandt als vernieuwer duurt 90 minuten.

De Nachtwacht – Rembrandt als vernieuwer
Rembrandt van Rijn brak met veel tradities in de schilderkunst. Wat deed hij dan anders als alle andere schilders voor hem? De Nachtwacht is nu het hoogtepunt van de Nederlandse oude schilderkunst, maar wat vond men in die tijd er eigenlijk van?

Deze lezing is een van een reeks workshops en lezingen speciaal voor senioren georganiseerd door Odensehuis de Linde Delft en De VAK. Vier VAKdocenten verzorgen elk twee middagen op het gebied van zang, dans, Qi gong en kunstgeschiedenis.

Elke middag heeft een eigen thema. Je kunt deelnemen aan een of meerdere workshops. De kosten zijn € 5,00 per persoon per middag. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar anita@odensehuisdelindedelft.nl of via het telefoonnummer 06-29333221.  Meer informatie vind je op de website odensehuisdelindedelft.nl.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info