Lezing voor senioren – Vincent van Gogh

Datum: 16-5-2022
Tijdstip: 13.30 uur
Kosten: € 5,00

Laat je meevoeren in de geschiedenis van de kunst. Met mooie verhalen en afbeeldingen. Na deze middag kijk je nooit meer hetzelfde naar kunst. De lezing Vincent van Gogh – van Brabant tot Zuid-Frankrijk duurt 90 minuten.

Vincent van Gogh – van Brabant tot Zuid-Frankrijk
Toen Vincent van Gogh de beroemde Aardappeleters schilderde, vond men dat hij de mensen zo lelijk maakte. Zijn antwoord was dat niet de mensen lelijk waren, maar de armoede. Waarom trok hij dan later naar het zonnige Zuid-Frankrijk?

Deze lezing van Peter Britsia is een van een reeks workshops en lezingen speciaal voor senioren georganiseerd door Odensehuis de Linde Delft en De VAK. Vier VAKdocenten verzorgen elk twee middagen op het gebied van zang, dans, Qi gong en kunstgeschiedenis.

Elke middag heeft een eigen thema. Je kunt deelnemen aan een of meerdere workshops. De kosten zijn € 5,00 per persoon per middag. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar anita@odensehuisdelindedelft.nl of via het telefoonnummer 06-29333221.  Meer informatie vind je op de website odensehuisdelindedelft.nl.

Foto: Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info