Let it go en Delfts Blond, 2 koren op één dag!

Datum: 2-3-2024
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: Gratis

Het grootste koor van De VAK Delfts Blond en het koor Let it Go! zingen het dak eraf. Met bekende en iets minder bekende liedjes brengen zij een middag vol swingende, vrolijke muziek.

Over Delfts Blond

 Een enthousiast popkoor van de VAK, dat bestaat uit ongeveer 25 vrouwen die al vele jaren met elkaar zingen. De dirigent is Roelof van der Sar. Het repertoire bestaat uit mooie popbalads, afgewisseld met vrolijke up tempo liedjes. Denk aan ‘California Dreaming’, ‘Als de liefde niet bestond’ en ‘Shut up and dance with me’. Optreden is voor ons een feestje en het plezier van meerstemmig zingen staat voorop. Maar kwaliteit vinden we ook belangrijk en de dirigent zorgt dat we de puntjes op de i zetten zodat iedereen hopelijk kan genieten van een fijn optreden!

Over Let it go

Geen door sneeuwvlokken omgeven zingende Disney-prinsessen maar… Vrouwen die één uur per week even de gedachten opzij zetten om heerlijk te kunnen zingen en lachen met elkaar! Let it go zingt en verbindt! Onze magie ligt geheel in handen van onze fantastische dirigente Félice van der Sande. Enthousiast en altijd positief is zij onze grote steun.
Zittend of swingend zingen, bij ons is het beide mogelijk. Wij vinden dat een fysieke beperking geen belemmering moet zijn om mee te doen. Ons idee is: er kan meer dan je denkt! Ons repertoire is divers en gaat van ‘the Greatest Showman’ tot Ierse songs. Zo is ons koor geen sprookje, maar krijgt ons verhaal wel een happy end: “ze zongen nog lang en gelukkig”!

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info