Kunst op vrijdag – Ai Weiwei,  In Search of Humanit

Datum: 16-2-2024
Tijdstip: 10.00 tot 12.00 uur
Kosten: € 17, 50

*Let op: de datum van deze lezing is gewijzigd. De lezing van 9 februari wordt nu op 16 februari gegeven.

Goed voorbereid naar een tentoonstelling of de kennis ophalen na het bezoek? Volg van februari tot en met juni een verdiepende lezing op de vrijdagochtend. Alexandra Oostdijk, kunsthistoricus en directeur van museum Paul Tetar van Elve vertelt over een van de vele interessante tentoonstellingen in de buurt (of iets verder weg) 

Ai Weiwei,  In Search of Humanity – Kunsthal Rotterdam (t/m 3 maart)

Nog niet geweest? Laatste kans om meer te weten over een van de meest toonaangevende kunstenaars van dit moment, mensenrechtactivist en criticus van autoritaire machtssystemen. Ai Wei Wei heeft zijn rijke verbeeldingskracht gekoppeld aan krachtige ideeën ontstaan vanuit zijn persoonlijke familie geschiedenis. Zijn vroegste werk wordt gekenmerkt door jeugdherinneringen aan zijn geboorteland China. Alle periodes van zijn veelomvattende carrière komen aan bod.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info