High school Sh*t en Drama in de supermarkt

Datum: 19-6-2022
Tijdstip: 16.45 uur
Kosten: € 8,50

High School Shit
Het nieuwe schooljaar begint. Alles lijkt vertrouwd totdat er een nieuwe jongen binnenkomt. Een musical over pesten en gepest worden, populair zijn, pranks, irritante leraren en andere High school shit. 


Concept en spel: Musical Woensdag 10+ 
Spel: Musical woensdag 10-12 jaar. 

Zang: Daantje van den Broek Dans: Katelijn Lindeijer Toneel: Marije Langhorst 

Drama in de supermarkt

De supermarkt is dé plek voor drama. Essentiële dillema’s als: neem ik deze komkommer, of dat puntgave exemplaar van onderop de stapel? Waar vind je de luiers, terwijl je kind al walmend in de draagzak hangt? En als je de keuze tussen twee rijen hebt, welke kies je dan? Is dat wel de snelste, of wissel je nog halverwege? 
Situaties die aanleiding zijn tot veel emoties en hilariteit. Een montage van zelfgeschreven dialogen, bestaande teksten en bewegingsscenes. 

 Spel: Toneel Basis 13-18 jaar 

Anaïs, Aron, Emma, Guusje, Julieta, Karlijn, Linde, Madhura en Simon

Regie: Remko Weijer

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info