Gouwe Ouwe

Datum: 20-9-2022
Tijdstip: 13.30 uur
Kosten: € 3,50

Onder het genot van een hapje en drankje gaan we ouderwets genieten van de muziek van toen. Geniet van de grote hits uit uw jeugd: The Beatles, Elvis Presley, Willeke Alberti en nog veel meer.  

Neem uw eigen plaat/cd/bandje mee, maar ook online kunnen we veel muziek vinden. Samen luisteren, zingen, dansen, maar vooral ook herinneringen ophalen. Want veel belangrijke momenten in ons leven zijn gekoppeld aan muziekherinneringen. Je eerste gekochte plaatje, het liedje dat je luisterde bij liefdesverdriet, de openingsdans van je huwelijk of dat ene nummer bij dat legendarische concert.

Goed om te weten

Locatie: Wijkcentrum de Hofstee, Sandinoweg 149 Delft/Tanthof

Datum en tijd: dinsdag 20 september van 13.30 tot 15.30 uur

Aanmelden: graag vooraf aanmelden via  anita@odensehuisdelindedelft.nl of een telefoontje naar haar: 06-29333221.

Betalen: € 3,50 aan de deur

Gouwe Ouwe is de eerste in een reeks muziekmiddagen van De VAK en Odensehuis Delft. Houd de website in de gaten voor de agenda.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info