Workshop – Familieyoga

Datum: 21-6-2022
Tijdstip: van 16.00 tot 16.45 en van 16.45 tot 17.30 uur

Workshop familieyoga – voor kinderen (6 t/m 11 jaar) samen met een ouder, opa of oma.
Kom jij ook samen met jouw kind/kleinkind meedoen met familieyoga op dinsdag 21 juni? Het is internationale yogadag!

Tijdens deze speciale workshop gaan wij samen op zomeravontuur in Yogaland.De les is opgebouwd met een warming up, yoga houdingen, spelletjes en ademhalingsoefeningen. We sluiten af met een ontspanningsoefening en meditatie.


Samen met jouw (klein)kind yoga doen is een speelse en creatieve manier om samen te zijn. Door yoga te beoefenen kunnen jullie samen leren om bijvoorbeeld spanning “af te schudden” of om een mooi rustmoment te vinden. Je gaat luisteren naar signalen van jouw lichaam en leert ze respecteren. Kinderen mogen samen met de volwassene op een yogamatje zitten, of alleen op een eigen matje.  

Yoga is goed voor iedereen, yoga geeft ontspanning en flexibiliteit in je lichaam. De yogahoudingen zijn gebaseerd op hatha yoga. VAKdocente Justyna gebruikt ook elementen uit de methode “aandacht werkt”, van Eline Snel.

Je hoeft niets speciaals aan te trekken, gewoon comfortabele kleding waarin je makkelijk beweegt. Matjes zijn er in de studio.
Meld je gratis aan via de onderstaande button.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info