Expositie – Secret garden

Datum: 20-12-2023
Kosten: Gratis

In november schilderde VAKdocent en schilder Wilma Keizer live op het podium van OPEN een enorm schilderij. Zij gaf zichzelf een maand om het kunstwerk te voltooien. In uiteindelijk slechts 12 dagen maakte zij het doek van 450 x 200 cm. Het is een stukje uit de voormalige Wallertuin in Delft die niet openbaar is. Wilma gebruikt in haar schilderijen een collage techniek. In de ondergrond zit handgeschept papier uit Bhutan. Daarop werkt ze door met losse toetsen en sjablonen. Dit keer schilderde ze met acrylverf, normaal met olieverf maar dat was op deze locatie niet mogelijk. Secret garden is tot 6 januari te zien in OPEN op het podium.

Tip: Bekijk het doek ook eens van een afstand. Loop een stukje de trap op en voel hoe je in het schilderij wordt gezogen.

Met dank aan de Gemeente Delft, Dok en De VAK voor de mogelijkheid dit hier te maken. 

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info