Expositie in Bieslandhof

Datum: 16-6-2024
Kosten: gratis

In de gang naar Het Trefpunt van Bieslandhof hangen schilderijen van deelnemers aan de cursus Tekenen en schilderen van Niels Janssen, aangevuld met werken van Patty Adelaar uit haar serie ‘Drie-keer-drie’. 

Voor deze expositie hebben de cursisten diorama’s uitgewerkt in twee technieken: één keer als tekening op papier en één keer als schilderij op een MDF-paneel. Voor beide werken is een staand of liggend formaat van 50 bij 60 centimeter gehanteerd. 

Diorama

Een diorama is een driedimensionale voorstelling van een bestaande, zelfverzonnen of al doende ontstane werkelijkheid. Een kijkkist is hiervan een voorbeeld. De cursisten hebben hun werken gebaseerd op zelf opgebouwde diorama’s in de vorm van een stilleven met miniaturen.

Aan deze expositie werken mee:

Patty Adelaar, Floor Liem, Frank Foole, Wietse van Dijk, Astrid Chorus, Astrid Schapp, Henk van Terwisga, Sjaan Kerklaan, Angelique Mergler, Arjan Versteeg en Marieke Giele

Bielandhof – Beukenlaan 2, 2612 VC Delft

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info