De VAKMuziekprijs

Datum: 2-5-2022

De VAK zoekt jong talent/enthousiaste musici en geeft dat talent een extra podium met De VAKMuziekprijs. Een muziekwedstrijd voor jong talent tot en met 21 jaar. Deelnemers sturen filmpjes in, waarop zij een eigen gekozen muziekstuk spelen. De VAKjury beoordeelt alle ingezonden filmpjes en kiest de finalisten. De finalisten spelen tijdens een live concert hun stuk om De VAKMuziekprijs te winnen. Pas vanaf 8 jaar kun je ook meedingen naar een plaats in de finale.

Wie kan er mee doen? 

Jonge muzikanten, zang of instrumentalist, tot en met 21 jaar kunnen een filmpje insturen. Deelnemen kan als solist of als ensemble (van duo tot bandje tot groot orkest). 

Wat kun je winnen? 

Een speciale trofee van De VAKMuziekprijs. Hiervan worden er vier uitgereikt. Elke winnende solist in een leeftijdstijdscategorie ontvangt een trofee. Daarnaast krijgen alle finalisten een medaille, theaterbon en professionele photoshoot op de finaledag. En je kunt de publieksprijs de “gouden like” winnen.

Hoe doe je mee? 

Stuur een e-mail aan muziekprijs@vak-delft.nl o.v.v. De VAKMuziekprijs met je naam. Deelnemers krijgen een e-mail met daarin alle praktische gegevens zoals een aanmeldformulier, het regelement en hoe je jouw filmpje kunt aanleveren. Deelname aan De VAKMuziekprijs is gratis. Filmpjes moeten vóór 23 mei 24:00 uur in het bezit zijn van de jury.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info