Dans Impro & Mindfulness

Datum: 22-8-2022
Tijdstip: van 19.00 tot 20.15 uur
Kosten: gratis, wel aanmelden

Beweging vanuit je kern

Om het seizoen bijzonder te beginnen heeft dansdocent Pnina Schupper voor haar eerste les eenmalig Mindful Zelfcompassietrainer Esther Hasselman uitgenodigd. 

Dans Impro en Mindful Zelfcompassie grijpen in elkaar. Als we onszelf helemaal accepteren zoals we zijn, inclusief onze nare en rare dingen, zonder oordeel, zijn we vrij. En als we vrij zijn, kunnen we vrij bewegen. Geen agenda, geen script, gewoon dansen! 

Bij dans impro onderzoek je via beweging je binnenste binnen. Je beweegt zoals alleen jij kan bewegen. Je intuïtie, gevoel en jouw zintuigen zijn hiervoor onmisbaar. Je beweegt op muziek aan de hand van opdrachten en je communiceert zonder woorden met anderen. Er ontstaat een persoonlijke en poëtische dialoog met jezelf en anderen.

Bij Mindful Zelfcompassie kijken we met open, milde nieuwsgierigheid naar alle ervaringen in onszelf en ons omgeving. We onderzoeken onze voorkeuren en afkeren. Het contact met onszelf wordt intiemer, onze reacties worden helderder. We zijn waar we zijn, zachtmoedig aanwezig. Vanuit deze open, vriendelijke houding ontmoeten we onszelf en de ander. 

Esther Hasselman heeft meer dan tien jaar ervaring als life coach en Mindful Zelfcompassietrainer. Ze is gecertificeerd door beroepsverenging VMBN (cat. 1). Ze werkt met individuen en groepen, zowel binnen (en online) als buiten in de natuur. Esther is 52, ze woont in Delfgauw met haar vriend en kat. 
Meer informatie: https://estherhasselman.nl

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info