Chinees nieuwjaar

Datum: 31-1-2022
Tijdstip: divers
Kosten: gratis, wel aanmelden

Op 1 februari start het Chinese nieuwjaar. Bij dit feest horen cadeautjes. Je kunt nu een week lang gratis meedoen met de OPEN lessen van Body & Mind.

Het wordt het jaar van de tijger. De tijger staat voor wilskracht, moed en energie. Volgens de Chinese astrologie is het tijgerjaar het jaar om je eigen stem te vinden en leren vertrouwen op je innerlijke kracht. Waar beter kan je dat doen dan tijdens de lessen van Body & Mind?!

Je kunt aan de volgende lessen meedoen:

Tai Chi verdieping ma 31 januari 9.30 – 10.30 uur

Tai Chi ma 31 januari 10.30 – 11.30 uur

Dans Impro ma 31 januari 18.15 – 19.30 uur

Kinderyoga ma 31 januari 16.00 – 16.45 uur

Kinderyoga di 1 februari 16.00 – 16:45 uur

Qi Gong wo 2 februari 19.00 – 20.00 uur 

Qi Gong do 3 februari 9.30 – 10.30 uur

Deelnemen aan de open les is gratis, wel moet je je vooraf aanmelden.

Coronamaatregelen

De maatregelen rondom het corona-virus blijven veranderen. De VAK volgt de regels van de overheid. Wanneer er veranderingen optreden die gevolgen hebben voor De VAK, de lessen en cursussen wordt er een update op de website geplaatst. Hieronder staan twee belangrijke maatregelen die vanaf 15 januari zijn ingegaan:

  • Wanneer je één van de VAK-locaties binnenstapt en je bent 13 jaar of ouder, dan geldt weer een mondkapjesplicht. Ook wanneer je een VAK-studio of lesruimte binnengaat of ergens in OPEN gaat zitten. Het mondkapje mag af wanneer het in de weg zit voor het deelnemen aan de les bijvoorbeeld bij muziek, dans of theater.
  • Aan de deur van de VAK-studio vraagt de docent aan iedereen die 18 jaar of ouder is om een corona QR code als print of op een mobiele telefoon. Dit bewijs wordt aan het begin van de les gecontroleerd op geldigheid. Alleen met een geldige QR code kun je deelnemen aan de les. We volgen hiermee de regels zoals die zijn voorgeschreven door het kabinet en de gemeente Delft.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info