Caleidoscoop – Een middag vol activiteiten

Datum: 26-6-2022
Tijdstip: 15.00 uur
Kosten: Gratis

‘Caleidoscoop’ is een avond vol verrassingen, waarin De VAK haar veelzijdige karakter laat zien op 26 juni in Theater De Veste. Maar de avond begint vroeg… ‘s Middags zijn er in en om OPEN gratis activiteiten een acts te bewonderen o.a. musical, zilvergieten, Montmartre op het plein, stoeptekenen, dans en muziek.

Het middagprogramma

Buiten op het plein van 15.00 tot 17.00 uur:

Kunstenaars aan het werk – Schilders tekenen en schilderen de activiteiten op het plein

Demonstraties zilvergieten – Delftse edelsmid Froukje Idsardi toont hoe je zilver smeedt.

Stoeptekenen – Maak samen met docent Jan Wisse het Vesteplein mooier

Montmarte – Koop kunst rechtstreeks van de makers (tot 17.30 uur)

In OPEN op het podium:

16.00 Workshop De Kleine Prins: Welk dier schuilt er in jou? Dans, speel, teken en ontdek het! – Voor kinderen van 4 – 10 jaar 

16.35 Welkom in het zonnige paradijs door Dansmix 6 -8 jaar

16.40 Sssst door Dansmix 8 – 12 jaar

16.50 Musical Gruwelijke groeten uit Stompdam door Musical 10 -12 jaar

16.55 Surprise act

De avond

Voorafgaande aan de voorstelling kun je genieten van muziek in de foyer en een bijzondere dansact op de trappen van het theater.

Muziek, dans, theater, beeldende kunst en gesproken woord vormen samen één caleidoscopisch totaalprogramma. Uitgevoerd door een groot aantal leerlingen en cursisten van De VAK.  Van een theatercollege over schilderijen tot improvisatietheater en van ingetogen dans tot een spetterende muzikale finale. De VAK laat zien wat ze allemaal in huis heeft. Deze avond vormt het slot van het festival Bont & Blauw, waarmee De Veste haar 26-jarig jubileum viert. 

Wat ga je zien?

We gaan van streetdance uit Moulin Rouge naar de Spaanse Flamenco. Van poëzie naar meezingers. En van Barbara Pravi naar pop. En we laten letterlijk zien wie we zijn in Ons huis.

Hapje eten

Het proeflokaal in OPEN heeft speciaal voor Caleidoscoop een menu samengesteld met een huisgemaakte zoete aardappelsoep en keuze uit drie zomerse salades. Voor € 13,00 euro kun je aanschuiven. Let op: Je kunt NIET meer reserveren voor het eten. Maar in het Proeflokaal kun je wel terecht voor koffie, thee of fris met wat lekkers.

Tickets voor de avondvoorstelling

De middagactiviteiten zijn gratis. Voor de avondvoorstelling kun je kaarten à €10,00 kopen via Theater de Veste. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info