Body & Mind open lesweek

Datum: 22-8-2022
Tijdstip: divers
Kosten: gratis

Wil je kennismaken met een van de lessen Tai Chi, Qi gong of Dans Impro? Kom dan naar de OPEN lessen van de sectie Body & Mind! Meedoen is gratis, maar het is fijn als je je vooraf aanmeldt.

Ma 22 augustus
10:30 – 11:30    Tai Chi – basis 
19:00 – 20:15    Dans Impro & Mindfulness

Di 23 augustus
08:00 – 08:20  Qi Gong miniles (online)

Wo 24 augustus
19:00 – 20:00   Qi Gong

Do 25 augustus
09:30 – 10:30   Qi Gong

Body & Mind open dagen bij De VAK

Rust, balans en meer energie. Wie wil dat nu niet? In de lessen van de afdeling Body & Mind word je door beweging en eeuwenoude ademtechnieken jezelf meer bewust van jouw lichaam. Je gedachtes verstillen en je krijgt innerlijke rust. Technieken die je niet alleen in de les, maar ook daarbuiten kunt gebruiken! En natuurlijk staat een flinke dosis humor en plezier voorop in de les. De lessen van Body & Mind zijn voor verschillende leeftijden en op diverse niveaus. 

Wil je eerst meer weten over de lessen? Bekijk hier het hele aanbod van Body & Mind.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info