All that Jazz en New Pop Art – korenavond

Datum: 7-6-2023
Tijdstip: 20.30 uur
Kosten: € 4,50

Korenavond in Hal 015

All that Jazz
ALL THAT JAZZ is het jazz-koor van De Vak dat bestaat uit 13 enthousiaste leden. Jazz Standards, American Songbook maar ook gewoon liedjes met een ‘Jazzy Sound’ passeren de revue.
ALL THAT JAZZ staat onder leiding van Iris van der Made.

New Pop Art
Samen zingen én plezier maken staan bij ons voorop! Wij zijn een enthousiast popkoor uit Oud-Rijswijk met ongeveer 40 leden. Onze dirigente Roos Meuleman leidt ons tot ongekende hoogten. Met haar ervaring als zangeres en zangcoach zorgt zij dat alle koorleden het beste uit zichzelf weten te halen. Wat ze zingen? Popsongs vanaf de jaren 60/70 tot nu. Teveel om op te noemen!

Roos maakt haar eigen bewerkingen van nummers en combineert ook regelmatig meerdere nummers tot een unieke medley, waardoor New Pop-Art zich onderscheidt van andere koren. Daarnaast hebben wij 2 gitaristen in ons koor, hoe uniek is dat?!

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info