Afterparty en Schurk zonder held

Datum: 19-6-2022
Tijdstip: 18.45 uur
Kosten: € 8,50

Afterparty

De zaak der zaken
Een appartementencomplex, een wild feest, iets te veel drank, geheimen en een vermist persoon.Over de zaak waarin iedereen verdacht is en waarin niemand meer echt zeker weet wat er die avond is gebeurd.

 
Concept en spel: Theatermakers 13+ De VAKRegie: Marije Langhorst


Schurk zonder held

Alle theaterstukken hebben een Held. Tenminste, dat is de bedoeling. Maar wat gebeurt er als de Schurk in de eerste scene de held vermoordt?
Een hysterische krimi-voorstelling over een Schurk die in een identiteitscrisis belandt en niet meer weet wat hij betekent zonder een Held. Wat volgt is een zoektocht naar zichzelf en een nieuwe tegenstander: telefoongesprekken met zijn bezorgde moeder, een Helden-auditie en diepgravende gesprekken met de psychiater. De oplossing ligt dichter bij huis dan je zou denken.  

Spel: Toneel Productie 13-18 jaar 

Aniek, Annelin, Caroline, Duco, Karlijn en SamanthaRegie: Remko Weijer

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info